OKAccepter

Alt i tagarbejde i Jylland og på Fyn. Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nyt tag til 70’er og 80’er huse - vi er specialister!

Bor du et hus fra 70’erne eller 80’erne, kan det være en god ide at få udskiftet taget. Tage på huse, der er bygget i disse årstal er ofte dårligt isolerede og bygget uden undertag. Der kan derfor være en økonomisk gevinst ved at udskifte taget, da du fremadrettet vil opnå besparelser på din varmeregning. Hos MM-Tag har vi god erfaring med at nedtage og lægge nye tage på ældre huse, og vi hjælper gerne dig.

Kontakt os i dag på telefon87 10 01 97og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Få professionel rådgivning

Der er mange muligheder, når det gælder et nyt tag, og der er mulighed for at give huset et helt nyt udseende, hvis du ønsker det. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak, hvor vi kan fortælle dig mere om alle dine muligheder, herunder bl.a. materiale- og farvevalg. Fortæl vores tagdækker om dine ønsker for dit nye tag, og lad os i fællesskab finde den bedste løsning til dit tag.

Få et gratis tagtjek

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til at blive udskiftet eller ej, tilbyder vi dig gerne et gratis tagtjek. Ring til os på telefon87 10 01 97i dag og bestil et besøg af vores tagdækker. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag til dit hus.