OKAccepter

Alt i tagarbejde i Jylland og på Fyn. Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Betontag - lav pris, lang holdbarhed

Et betontag er i dag den mest brugte tagløsning i Danmark, hvilket bl.a. hænger sammen med den lave pris, den gode holdbarhed og de mange muligheder for farvevalg. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at betontagsten er tunge, og det kræver derfor en stærk tagkonstruktion, hvis du ønsker et betontag. Hos MM-Tag har vi stor erfaring inden for betontag, og vores tageksperter hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til dit tag.

Ring til os i dag på telefon87 10 01 97og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for betontag.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Kvalitets betontagsten

Hos MM-Tag er vi forhandler af betontagsten fra mærket B&C, der er én af de bedste leverandører på markedet. Vi tilbyder følgende betontagsten:

  • B&C Protector
  • B&C
  • B&C DANFLOCK
  • B&C Protector DANFLOCK

Hvis du ønsker en anden slags betontagsten, så tøv ikke med at kontakte os. Vores store ekspertise og mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre vores tagarbejde med alle slags sten, uanset mærket herpå.

Indhent et uforpligtende tilbud

Det er nemt at indhente et tilbud på et betontag hos MM-Tag. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon87 10 01 97, hvor vi kan aftale en dag, vi kan komme forbi og besigtige dit tag. Her kan du fortælle os om dine ønskede sten, og vi kan i fællesskab finde det tag, der passer bedst til din bolig.