Vi har åbent på telefonen alle
dage fra 7:00 til 16:00
Tlf. : 87 10 01 97
Mobil : 21 77 00 87

Nyt tag

Pris på nyt tag?

Få gode priser på nyt tag!

Hos os får du den rigtige pris på nyt tag første gang, du spørger.
MM Tag udarbejder gerne et tilbud på dit drømmetag. Hos MM Tag sætter vi en ære i at regne tilbuddet på tagdækning rigtigt første gang. Derfor kan du også altid gå ud fra, at der er tale om en fastpris på din tagdækning.


Ja tak, jeg vil gerne have gratis tilbud eller tagtjek

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part


Tagdækning? – Det er billigere end du tror!

Eksempel på pris ved nyt tag:
Længehus 180m2 fra 99.000,-

Få et tilbud på tagdækning.
Vi sætter en ære i at regne tilbuddet rigtigt første gang.

Uforpligtende tilbud på nyt tag!

Vil du gerne have priser på et nyt tag? Det foregår således, at vi kommer ud og besigtiger dit hus. Formålet er naturligvis at sikre alle elementer, så din pris på nyt tag matcher både behov, forventninger og husets øvrige konstruktion.

Vi hjælper dig også med at fastslå hvilke typer af materialer, et nyt tag skal laves i, og om det er nødvendigt at lave undertag m.v. Alle forhold har naturligvis en betydning for priser på nyt tag, og det er derfor vores opgave at sikre, at tingene stemmer overens med dine forventninger.

Et nyt tag hos MM Tag indeholder som hovedregel nedenstående. Dertil kommer de ønsker, du måtte have til din tagdækning, hvilket altid vil være en del af den endelige pris på nyt tag.

Hos MM Tag inkluderer et nyt tag:

ikon Nye tagsten samt tilbehør
ikon Nyt undertag
ikon Nye klemlister
ikon Nye lægter
ikon Tagrender og nedløb
ikon Nye udluftningshætter

Vores tagdækning omfatter også nedtagning og bortskaffelse af det eksisterende tag. Ved tagdækning rydder vi op dagligt og foretager grundig slutoprydning. På den måde sikrer MM Tag dig en behagelig hverdag undervejs i projektet.

Lad vores rådgivere sætte priser på nyt tag. Kontakt os for en gratis gennemgang af mulighederne for tagdækning.

Gratis tagtjek

Er du i tvivl, om taget skal skiftes? – Så er det tid til tagtjek udført af professionelle!

Vores tagspecialister tilbyder gratis tagtjek for at hjælpe dig med at vurdere, om det er tid til at skifte taget.

Skift taget før det er for sent!

Lang tid siden sidste tagtjek? Hvis taget udskiftes for sent, kan det forårsage store skader på dit hus. Kontakt os straks, så kommer vi og giver et GRATIS tagtjek.

Spar på varmeregningen

Et tagtjek efterfulgt af et nyt tag og isolering vil give dig store besparelser på varmeregningen, og samtidig skåner du miljøet.

Nyt tag - Bedre indeklima

Er det tid til et nyt tag? Når der lægges nyt tag på et hus fra 70'erne eller 80'erne, vil det skabe mærkbare forbedringer i husets indeklima.

Dit hus kan få det udtryk, du ønsker

Når du udskifter taget på dit hus, er der uendelige muligheder. Du kan endda give dit hus et helt nyt udtryk, hvis det er det, du drømmer om.

Vores tagspecialister møder gerne op til en uforpligtende snak om det hav af muligheder, der er for at få dit hus til at ligne drømmehuset med professionel tagdækning.

Hvad betyder årstiden?

Hos MM Tag er vi specialister i tagdækning - både om sommeren og vinteren. Der er ingen problemer i at få et nyt tag uanset årstiden, idet vi sørger for at tage højde for det danske vejr. Hos MM tag er vi vant til at arbejde i skiftende årstider og ved hvordan og hvilke foranstaltninger, der skal tages for at sikre dit nye tag.

MM Tag

MM Tag er et tagdækkerfirma funderet på mange års erfaring og stærke håndværksmæssige traditioner.

MM Tag er kendt for at være ekstremt effektive, korte byggeperioder, godt håndværk, professionel rådgivning og meget attraktive priser.

Ring til os for en uforpligtende snak om nyt tag på

87 10 01 97
MM-Tag

Det siger kunderne

Quotes Da vi fik lagt nyt tag, hørte vi intet bortset fra lidt musik og selvfølgelig almindelig arbejdsstøj. Da de pakker sammen, tænker jeg – hvordan kan man lægge et helt tag på SÅ stille? Dejligt at opleve, at der ikke har været unødvendig støj. Det kan du godt være stolt af – så klap dine mænd på skulderen og sig ’godt arbejde, drenge’Quotes

Visti Lyngaae - Vejle

Quotes Det bedste er, at man virkelig føler at de har styr på tingene. De rydder pænt op efter sig, husker alle de små detaljer og arbejder meget effektivt. Vores naboer var ligeledes meget imponerede over deres arbejde - og vi er så glade for vores nye tag med letvægtstegl. Quotes

Orla Kildahl - Gårslev

Quotes Vi stod med en forsikringssag og indhentede tilbud fra 3 tagfirmaer; MM-Tag stod hos os dagen efter for at vurdere sagen – og om aftenen havde vi et tilbud. Vores nye tag er rigtig flot og vi har fået nedsat vores varmeudgifter og forbedret vores indeklima. Quotes

Henriette - Odense

Quotes Flot arbejde, god pris og hurtigt overstået. Det er dejligt med så flinke folk, der rydder op og tager hensyn. Quotes

Brian Jensen

Quotes Det er bare godt arbejde. MM-Tag lagde vores nye tag inden for den aftalte tidsramme. Jeg vil kalde dem det perfekte tagfirma - og jeg vil meget gerne anbefale dem til andre. Quotes

Allan - Fredericia

Her kører vi

Vi kører i Jylland og fyn
Vi kører i hele Jylland og på Fyn

Samarbejdspartnere

Samarbejde nyt tag

Flere kundeudtalelser

Quotes Kvaliteten i top, rimelig pris uden ekstraregning, serviceminded personale, overholdelse af tidsfrister, oprydning hver dag også ved arbejdets afslutning. Hvad mere kan en kunde forlange. Quotes

Hanne Bjerg

Quotes Vi var 100% tilfredse med samarbejdet med MM-Tag. De holder, hvad de lover, og vi fik en meget attraktiv pris. Det kan kun understreges, at det var en ren fornøjelse, at konstatere hvor opryddet og pænt der var hos os under hele byggeriet. Quotes

Ivan Patzalek

Quotes De skal have stor ros for slutoprydningen og den daglige rengøring. Jeg vil meget gerne anbefale dem videre til andre - de arbejdede utrolig hurtigt og effektivt ved udskiftningen af taget på vores parcelhus.Quotes

Svend Erik - Risskov

MM-Tag.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK