Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Alt i tagarbejde i Jylland og på Fyn. Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nyt tag

Trænger din bolig til et nyt tag? Så står vi klar til at hjælpe dig! Hos MM-Tag er vi specialister i tagarbejde, og vi sikrer dig et kvalitetshåndværk til attraktive priser. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at få lagt et nyt tag på deres bolig i Jylland og på Fyn - skal du være den næste?

Ring til os i dag på telefon 87 10 01 97 eller udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på et nyt tag til din bolig.

Send Besked

Nyt tag til en fast pris

Før vi giver dig et tilbud på et nyt tag, kommer vi altid ud og besigtiger din bolig. Derved sikrer vi, at vi sammensætter det helt rigtige tilbud til dig, der både tager højde for dine ønsker, behov og husets øvrige konstruktioner. Når vi giver dig et tilbud på et nyt tag, er det en fast pris. Du kan derfor være sikker på, at der ikke opstår uforudsete omkostninger i forbindelse med dit tagarbejde, hvis du vælger MM-Tag til at udføre det.

Hvad inkluderer et nyt tag?

Et nyt tag hos MM-Tag indeholder som hovedregel nedenstående:

  • Nye tagsten samt tilbehør
  • Nyt undertag
  • Nye klemlister
  • Nye lægter
  • Tagrender og nedløb
  • Nye udluftningshætter
  • Nedtagning og bortskaffelse af det eksisterende tag

Dertil kommer de ønsker, du måtte have til din tagdækning, hvilket bliver inkluderet i det samlede tilbud.

MM-Tag

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Er du interesseret i at få et godt tilbud på et nyt tag, eller har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 87 10 01 97 eller via vores kontaktformular. Her står vi klar til at tage imod din henvendelse og fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for nyt tag.