OKAccepter

Alt i tagarbejde i Jylland og på Fyn. Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nyt tag Trekantsområdet? Vi har stor erfaring og attraktive priser!

MM-Tag er din professionelle samarbejdspartner, hvis din bolig skal have et nyt tag i Fredericia, Middelfart, Kolding og omegn. Vi har mange års erfaring med alt tagarbejde, og vi kan give dig en kompetent rådgivning i forbindelse med dit nye tag. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at finde de tagsten, der passer bedst til dine ønsker og tagets konstruktion.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med et nyt tag i Trekantsområdet på telefon87 10 01 97.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Få en god pris!

Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder nyt tag i Middelfart, Kolding, Fredericia og i resten af Trekantsområdet. Vi tilbyder derfor altid vores arbejde til en meget konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi anvender de bedste leverandører på markedet, så du er sikret et nyt tag, der kan holde i mange år ud i fremtiden.

Gratis tagtjek

For at kunne udforme et korrekt tilbud på dit nye tag, udfører vi altid et gratis tagtjek. Her har vi mulighed for at få et indblik i taget og konstruktionens tilstand, og vi kan herudfra vurdere, hvilken løsning der er den bedste til dit tag.

Indhent et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Det er nemt at indhente et tilbud på et nyt tag i Kolding, Fredericia, Middelfart og i resten af Trekantsområdet. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon87 10 01 97, hvor vi kan aftale et tidspunkt til et gratis tagtjek. Når vi har besigtiget dit tag, sammensætter vi et tilbud på et nyt tag i Trekantsområdet. Du kan også sende en besked via vores kontaktformular. Så ringer vi dig op så snart, vi får tid.