Alt i tagarbejde i Jylland og på Fyn.
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

MM-Tag professionelt tagdaækkerfirma med mange års erfaring

MM-Tag er et professionelt tagdækkerfirma, der har mange års erfaring inden for branchen. Med MM-Tag som din samarbejdspartner er du sikret et solidt tagarbejde i en høj kvalitet. Vi har stort fokus på at levere den bedste løsning til vores kunder, og vi står derfor altid klar med rådgivning i forhold til udførelse og materialevalg. Vi anvender kun de bedste leverandører på markedet, hvilket sikrer vores kunder løsninger i den højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / email Skriv venligst et telefonnummer

Mere end

25 års

erfaring

Tagspecialister


Vi laver ikke andet end tag

MM-Tag – Din tagdækker

MM-Tag løser alle opgaver inden for tagdækning og tagarbejde. Vi løser opgaver for både private husstande, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Læs mere om vores ydelser her på siden.

Det siger vores kunder

Vi løser din tagopgave

Vores mange års erfaring inden for branchen har gjort os til specialister inden for en række tagløsninger. Vi har bl.a. god erfaring med tagrenoveringer, lægning af nye tage, tagisolering, vedligeholdelse af tage og rådgivning ifm. ny- ombygning af huse. Vores kundekreds er alsidig og omfatter både privat- og erhvervskunder, herunder typehusfirmaer. Vores værksted ligger i Vejle, men vi tilbyder vores service i hele Jylland og på Fyn.

Vi dækker jylland og fyn

Vi er omfattet af byggaranti

Tag til tiden

Vi overholder altid de aftaler, vi indgår med vores kunder. Du kan derfor forvente at få leveret din tagløsning til tiden, hvis du vælger os til at udføre arbejdet. Før vi påbegynder vores arbejde, udfører vi altid et grundigt tagtjek for at sikre, at det er den bedste løsning, vi giver dig et tilbud på. Vores priser er meget attraktive, og vi giver altid et fast tilbud. Du er dermed sikret, at der ikke opstår uforudsete omkostning i forbindelse med dit tagarbejde.

I 2020 støtter vi

Høj kvalitet & godt håndværk

Hos MM-Tag får du et nyt tag i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris!

Kompetent rådgivning

Med vores mange års erfaring inden for branchen kan vi tilbyde vores kunder en professionel og kompetent rådgivning.

Gratis Tagtjek

Få tjekket dit tags tilstand i dag. Vi kommer gerne ud og laver et tagtjek.