OKAccepter

Alt i tagarbejde i Jylland og på Fyn. Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Tagrenovering - vi giver nyt liv til dit tag

Trænger dit tag til en renovering? Så er du kommet til den rette side! Hos MM-Tag er vi specialister i tagrenovering, og vi står klar til at udføre din tagrenovering i Billund, Horsens, Grindsted eller i en hvilken som helst anden by i Jylland eller på Fyn. Vi sætter en ære i at levere vores arbejde i en høj kvalitet, og vi forlader derfor aldrig en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat.

Ring til os i dag på telefon87 10 01 97og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for tagrenovering i Horsens, Grindsted, Billund m.m.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Hvad indebærer en tagrenovering?

Der kan være mange grunde til, at taget trænger til en renovering, og vi sammensætter altid en opgave med afsæt i den enkelte kundes ønsker. En renoveringsopgave kan indeholde alt lige fra reparation af konkrete skader til en gennemgang og behandling af hele taget. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Tøv derfor ikke at kontakte os, hvis du skal have udført en tagrenovering i Billund, Horsens, Grindsted m.m.

Renovering - frem for helt nyt tag

En tagrenovering er et væsentligt billigere alternativ end at få udskifte hele taget, og i mange tilfælde er en tagrenovering nok til at løse problemerne. Efter en udført opgave vil tagets levetid typisk være blevet forlænget med en længere årrække. Du er dermed fri for at skulle tænke på at bruge penge på et nyt tag i den nærmeste fremtid.

dene videotype understøttes ikke af din browser

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Kontakt os gerne på telefon87 10 01 97, hvis du ønsker at indhente et tilbud på en tagrenovering. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Husk, at vi gerne kører fra Vejle og udfører din tagrenovering i Grindsted, Billund, Horsens eller en anden by i Jylland eller på Fyn.

Tagrenovering Pris

Hvad koster det at få renoveret sit tag? Prisen på en renovering afhænger af en lang række faktorer. Prisen kan afhænger især af tagets stand, men materialet er også vigtigt. Vi står klar til at give dit tag et gratis tagtjek og komme med et tilbud på hvad det vil koste at få dit tag renoveret.

Hvor mange år forlænges tagets levetid?

Kan det betale sig at renovere taget? Det afgørende her er naturligvis hvor længe man kan forlænge tagets levetid. MM-Tag er et erfarent hold af fagfolk og vi kan derfor også hjælpe dig med at regnet på, om det bedre kan betale sig at lægge et nyt tag. Vi står klar med kvalificeret rådgivning og hjælper dig meget gerne med at gennemskue hvilken løsning der er den bedste for dig. Kontakt os uforpligtende for priser på tagrenovering.