OKAccepter

Alt i tagarbejde i Jylland og på Fyn. Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Stærk underentreprenør til tagløsninger

Har du brug for en stærk underentreprenør til taglægning? Så er MM-Tag er oplagt valg. Vi er specialister i taglægning, og vi fungerer i dag som underentreprenør for en lang række virksomheder i Jylland og på Fyn. Vi lægger mere end 200 tage om året og har stor erfaring med alle former for tage og tagstensprodukter. Vores særlige ekspertise er inden for betontage og tegltage.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig som underentreprenør på telefon87 10 01 97.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller din e-mail

Vi løser din tagopgave!

Vi lægger alle størrelser tage, lige fra villaer til større ejendomme. Der er ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi går til enhver opgave med den samme høje entusiasme uanset, om opgaven består i at lægge tagsten eller opføre en fuld tagkonstruktion. Igennem årene har vi bl.a. lagt tag på DMI, Hindsgavl Slot samt en lang række Netto-, Fakta og Rema-butikker.

Professionel samarbejdspartner

Med MM-Tag som din underentreprenør, er du sikret et arbejde udført i en høj kvalitet til attraktive priser. Vi sætter en ære i at holde vores aftaler, og vi leverer altid vores arbejde til den aftalte tid. Vi giver altid et fast tilbud på vores arbejde, og du er dermed sikret, at der ikke opstår nogle uforudsete omkostninger i forbindelse med vores arbejde.

Er du interesseret i et samarbejde?

Så er vi altid parate til at indgå nye samarbejdsaftaler. Kontakt os på telefon87 10 01 97og få en uforpligtende samtale om mulighederne for et samarbejde.